Σάββατο 17 Απριλίου 2010

ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ 55% - ΧΑΤΖΗΣ 40%


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ "ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ" ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ

Πηγή: fimotro
Χθες γράψαμε ότι πρώτο το Fimotro θα δημοσιοποιήσει την τελική δημοσκόπηση που έκανε η Ρηγίλλης για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ.



Η τηλεφωνική δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 958 νέων που θα πάνε αύριο στις κάλπες πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του τρίτου υποψηφίου Βασίλη Αξιώτη. Τη δημοσκόπηση έκανε μεγάλη εταιρεία δημοσκοπήσεων που κατά καιρούς συνεργάζεται με τη Νέα Δημοκρατία. Με 55% «καθαρίζει»... το παιχνίδι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ενώ ο δεύτερος Κώστας Χατζής συγκεντρώνει ποσοστό 40%. Υπάρχει και ένα 5% των ερωτηθέντων το οποίο εμφανίζεται ακόμα και αυτή τη στιγμή ως αναποφάσιστο. Στο κλασικό ερώτημα τώρα που δείχνει την παράσταση νίκης ο Παπαμιμίκος συγκεντρώνει το συντριπτικό ποσοστό του 65% με το Χατζή να είναι στο 35%.
Πριν από κάποιους μήνες επιβεβαιωθήκαμε απόλυτα για τα προγνωστικά μας σχετικά με τη συντριβή Καραμανλή (από τις 12 το μεσημέρι γράφαμε για διψήφια διαφορά). Τα ίδια και στην εσωκομματική αναμέτρηση Ντόρας-Σαμαρά (από τις 9 το πρωί(!) γράφαμε για εκλογή από τον πρώτο γύρο). Από τον Φεβρουάριο σας έχουμε ενημερώσει ότι ο Παπαμιμίκος θα είναι ο τελικός νικητής. Ας περιμένουμε λίγες ώρες ακόμα για να επιβεβαιωθούμε για ακόμα μία φορά… Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα σας δίνουμε προγνωστικά από αύριο το πρωί. Προφανώς δεν είμαστε Νοστράδαμοι. Απλά έχουμε (και θα έχουμε) ενημέρωση από εταιρείες μετρήσεων...