Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Ο μέχρι τώρα απολογισμός του ''προεκλογικού αγώνα'' για τη διαδοχή στην ΟΝΝΕΔ.. με αρκετή διάθεση ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ


Λίγοι είναι οι νέοι μας που θα βροντοφωνάξουν πως χαίρονται για την εικόνα που παρουσιάζει τις τελευταίες εβδομάδες η Οργάνωση! 
Όλοι εμείς που πονέσαμε την ΟΝΝΕΔ και τη ΝΔ όσο και εσείς κ.κ. αξιότιμοι υποψήφιοι και αφανείς ή φανεροί κομματικοί παράγοντες, λυπούμαστε για την έκβαση του δημοκρατικότατου εγχειρήματος που επιχείρησε η μαζικότερη νεολαία της χώρας, την ανάδειξη δηλαδή του Προέδρου από τη βάση. Και λυπούμαστε κύριοι γιατί είναι πρόκληση...
...στην Ελλάδα του 2010 και των 2.500.000 Ελλήνων που ζουν στο όριο της φτώχειας, ''πιτσιρικάδες'' να σπαταλούν ατέλειωτα ευρώ σε ταξιδάκια προεκλογικού χαρακτήρα, μαζικά sms αξίας χιλιάδων ευρώ, χλιδάτες διαφημιστικές καμπάνιες σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ασταμάτητες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις κλπ κλπ...

Είναι πρόκληση, μετά από την ηχηρή σφαλιάρα που έφαγε το κόμμα μας για τους γνωστούς λόγους, να παρουσιάζεται στην ελληνική κοινωνία μια ΟΝΝΕΔ αποτελούμενη από νέους ''επαγγελματίες'' της πολιτικής, όταν την ίδια στιγμή ΝΕΕΣ και ΝΕΟΙ που ανήκουν στη ΝΔ και την ΟΝΝΕΔ είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων, όταν μεταξύ ημών υπάρχουν επιτυχημένοι επαγγελματίες καταξιωμένοι στους τομείς που δραστηριοποιούνται.

Υψηλοί τόνοι, πολύ βαβούρα για το τίποτα (όπως λέει ο πολύς κόσμος), διαξιφισμοί και αλληλοκαρφώματα, προεκλογικές ομιλίες και συγκεντρώσεις σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, συνεντεύξεις σε κανάλια και ραδιόφωνα λες και θα εκλέξουμε τον επόμενο Πρωθυπουργό... Μία μόνο λέξη, ΠΡΟΚΛΗΣΗ!

Που πήγαν η σεμνότητα και η ταπεινότητα;

Ποιος καλύπτει όλα αυτά τα έξοδα; Ο μπαμπάς; Κάποιος μεγάλος χορηγός; Ο κόσμος θέλει καθαρές κουβέντες... Βαρέθηκε τα ψέματα, τα μαζικά sms, τους ανεπάγγελτους νέους, τα παιδάκια που τα βρίσκουν όλα έτοιμα από τον μπαμπά και νομίζουν ότι έτσι μπορούν να αγοράσουν τον κόσμο...

Επιτέλους ας βάλουμε ΤΕΛΟΣ σε όλες αυτές τις συμπεριφορές που προκαλούν το κοινό αίσθημα και ιδίως τις χιλιάδες των ΑΝΕΡΓΩΝ νέων που μας παρακολουθούν με ανοικτό το στόμα!

Επιτέλους ας αναζητήσουμε κάτι αληθινό!

Ας πέσουν οι τόνοι, να πάμε ήρεμα σε μια αναμέτρηση ιδεών και προτάσεων και όχι σε μια ακατάσχετη παραφιλολογία βασισμένη σε συκοφαντίες που πολλές φορές αγγίζουν τα όρια της εξύβρισης.

Ας επιλέξουμε από τους 3 εκείνον που νομίζουμε πως έχει τα λιγότερα μειονεκτήματα... Θα είναι μια αρχή και αυτή! Μια αρχή για μια ουσιαστική κάθαρση της ΟΝΝΕΔ. Μιας ΟΝΝΕΔ πραγματικά ακηδεμόνευτης και όχι μιας οργάνωσης του παρασκηνίου και της ίντριγκας.

Ας δώσουμε εμείς πρώτοι το παράδειγμα στις γενιές που ακολουθούν, κάνοντας μια καλύτερη νέα αρχή για μια καλύτερη νέα ΟΝΝΕΔ!

Μαζικά στις κάλπες την 18η του Απρίλη, όλες οι νέες και όλοι οι νέοι, να εκλέξουμε τον ικανότερο από τους υποψηφίους (και όχι από το σύνολο των ΟΝΝΕΔΙΤΩΝ). 

ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

ΜΑΖΙ με το νέο Πρόεδρο θα οικοδομήσουμε τη ΝΕΑ ΟΝΝΕΔ, την ΟΝΝΕΔ που όλες και όλοι ονειρευόμαστε...