Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Η Αθήνα μίλησε. Ο Παπαμιμίκος νίκησε.


Με τη χθεσινή του εμφάνιση από το Πάντειο Πανεπιστήμιο ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος σφράγισε οριστικά, πλέον, τη νίκη του στις εκλογές την προσεχή Κυριακή. Οι υποστηρικτές του από όλο το Λεκανοπέδιο, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ και ΤΕΙ δημιούργησαν ένα εκρηκτικό κλίμα ενθουσιασμού, ζωντάνιας και πάθους. 








Περίπου 1.500 (βλ. φωτογραφία) νέοι εντός της αίθουσας και άλλοι τόσοι εκτός είχαν τέτοιο παλμό που το πανηγυρικό κλίμα που δημιουργήθηκε  θύμισε τις παλιές στιγμές δόξας της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χειροκροτούσαν τον εκλεκτό τους και ούτε μία στιγμή δε σταμάτησαν να φωνάζουν το όνομά του και να εκφράζουν βροντερά το αίτημα για Αλλαγή. Το σύνθημα «Ανδρέας, ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ απλώθηκε το σύνθημα της Αλλαγής παντού» δε σταμάτησε να ακούγεται.


Ούτε ο ίδιος  δεν πίστευε σε αυτό που συνέβαινε  εκείνη τη στιγμή. Κάποια στιγμή σταμάτησε και ο ίδιος την ομιλία του για να τραγουδήσει μαζί με τους νέους φίλους συνθήματα. 


Ο υποψήφιος εν μέσω χειροκροτημάτων και συνθημάτων, επέμεινε στο ότι οι εκλογές της Κυριακής είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να αλλάξει και να απαλλαγεί από παράγοντες και καθεστωτικές αντιλήψεις. Μόνο όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα μπορούν να καταλάβουν απόλυτα το τι έγινε. Ένας χαμός που εκφράζει τη νίκη που έρχεται.
Είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει αυτές τις ημέρες στους κόλπους της ΟΝΝΕΔ. Ο Παπαμιμίκος έχει ανατρέψει οριστικά τα προγνωστικά που τον έφερναν δεύτερο στο Λεκανοπέδιο και, πλέον, είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Νέοι από τις περισσότερες σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ με τον Παπαμιμίκο, νέοι από τις περισσότερες γειτονιές με τον Παπαμιμίκο. Όλοι αγωνίζονται δυνατά στο πλευρό του. Γίνεται, πλέον, ολοφάνερο ότι ο Παπαμιμίκος έχει αναπτύξει τέτοια δυναμική που είναι σίγουρο πως θα κόψει πρώτος το νήμα της κούρσας την ερχόμενη Κυριακή.
 

ΕΔΩ ψηφίζουμε την Κυριακή!


Ενημερωθείτε για τις κάλπες που θα στηθούν σε όλη την επικράτεια... Η κατηγοριοποίηση έχει γίνει ανά νομό. ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΑΠΡΙΛΗ, ΝΕΑ ΟΝΝΕΔ για όλους...