Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Η Θεσσαλονίκη σφράγισε τη νίκη Παπαμιμίκου


Εμφάνιση νίκης  πραγματοποίησε ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος  σε ομιλία του στο αμφιθέατρο της Ν.Ο.Π.Ε. του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Οι υποστηρικτές του από τη Θεσσαλονίκη δημιούργησαν ένα κλίμα ενθουσιασμού, ζωντάνιας και πάθους. 






ΝΟΠΕ Θεσσαλονίκης by Andreas Papamimikos.
Περίπου 3.000 νέοι είχαν τέτοιο παλμό που το πανηγυρικό κλίμα που δημιουργήθηκε  θύμισε δοξασμένες εποχές της ΟΝΝΕΔ. Χειροκροτούσαν τον εκλεκτό τους υποψήφιο και ούτε μία στιγμή δε σταμάτησαν να φωνάζουν το όνομά του. Το σύνθημα «Ανδρέας, ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ απλώθηκε το σύνθημα της Αλλαγής παντού» δε σταμάτησε να ακούγεται.
Ούτε ο ίδιος  δεν πίστευε σε αυτό που συνέβαινε  εκείνη τη στιγμή. Στήθηκε ακόμα  και ειδικός projector για να παρακολουθούν και όσοι δεν κατάφεραν να μπουν στην αίθουσα. Ο υποψήφιος εν μέσω χειροκροτημάτων και συνθημάτων επανέλαβε συνολικά την πολιτική του πρόταση για τη Νέα, Ανοικτή ΟΝΝΕΔ που οραματίζεται και δήλωσε απόλυτα έτοιμος να πάρει την τύχη τις ΟΝΝΕΔ στα χέρια από το βράδυ της 18ης του Απρίλη. «Λίγο ακόμα έμεινε για να αλλάξουμε την ΟΝΝΕΔ. Να την κάνουμε πιο δημοκρατική, πιο ισχυρή», είπε χαρακτηριστικά.
Μόνο όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα μπορούν να καταλάβουν απόλυτα το τι έγινε. Ένας χαμός που εκφράζει τη νίκη που έρχεται.
Είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει ούτε μισή σχολή που  να μην είναι με τον Παπαμιμίκο. Όλες οι δυνάμεις της νεολαίας, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΠΘ, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ και ΤΟΣΥΝ Θεσσαλονίκης και ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης αγωνίζονται δυνατά στο πλευρό του.
Γίνεται, πλέον, ολοφάνερο  ότι ο Παπαμιμίκος έχει αναπτύξει  τέτοια δυναμική που θα κόψει πρώτος το νήμα της κούρσας την ερχόμενη Κυριακή.