Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Γιατί Κώστα Χατζή και όχι Ανδρέα Παπαμιμίκο...

  Η ΟΝΝΕΔ Κέντρου Κατερίνης τάχθηκε από την πρώτη στιγμή υπέρ της υποψηφιότητας του Κώστα Χατζή για πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ελλάδος.

Η ΟΝΝΕΔ Κέντρου Κατερίνης ήταν και αυτή που τάχθηκε πρώτη υπέρ της υποψηφιότητας του προέδρου του κόμματός μας Αντώνη Σαμαρά. 
Μήπως και τώρα έχουμε κάτι αντίστοιχο Σαμαρά-Μπακογιάννη μεταξύ των επικρατέστερων υποψηφίων Χατζή και Παπαμιμίκου;


Αυτή είναι η αλήθεια και ήρθε η στιγμή να την μάθετε όλοι...


Από τη μια έχουμε την υποψηφιότητα του κ. Παπαμιμίκου που την υποστηρίζουν κρυφά και φανερά οι υποστηρικτές της τέως υπουργού εξωτερικών όπως και προσκείμενα ΜΜΕ και διαδικτυακά μέσα.
        
Από την άλλη έχουμε την υποψηφιότητα του ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ που την υποστηρίζετε όλοι εσείς, η βάση του κόμματός μας, οι οποίοι εκλέξατε με γνώμονα την ιδεολογία και τα ιδανικά , για πρόεδρο της Ν.Δ. τον Αντώνη Σαμαρά.
    
 Όλους εσάς, σας καλούμε να συνεχίσετε μέχρι και της 18 Απριλίου  (ημέρα διεξαγωγής των εκλογών) τον καθαρό και έντιμο αγώνα σας για μια μεγάλη, ανοιχτή και πρωτοπόρα ΟΝΝΕΔ με βάση το τρίπτυχο «Ήθος - Ιδεολογία - Μαχητικότητα» που μόνο η υποψηφιότητα του Κώστα Χατζή μπορεί να προσφέρει.
    
 Όσο για εσάς που δεν έχετε αποφασίσει ακόμη, σας καλούμε να συνστρατευτείτε μαζί μας γιατί το ρυάκι που ξεκίνησε με την εκλογή του προέδρου μας ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ θα γίνει χείμαρρος με την εκλογή του ΚΏΣΤΑ ΧΑΤΖΗ ως πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ελλάδος. 

ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΝΝΕΔ...ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!!!