Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Βαρύ ατόπημα ΧΑΤΖΗ


Aπό τον Γεώργιο Σκούρα


Κύριοι αξιωματούχοι της Ρηγίλλης,Εάν δεν αλλάξετε μυαλά η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να συρρικνώνεται και κάτω από 20% που βρίσκεται σήμερα και οι νέοι δεν πρόκειται να περάσουν ούτε απέξω από το κατώφλι τη Ρηγίλλης.
Ένας εκ των υποψηφίων προέδρων της ΟΝΝΕΔ, με βοήθεια εκ των έσω, οικειοποιήθηκε 300.000 από τα νέα ψηφιακά προφίλ μελών της Νέας Δημοκρατίας (κάτω των 32 ετών) και απέστειλε στα κινητά τους sms, προπαγανδίζοντας την υποψηφιότητά του.




Στη προηγούμενή μας καταγγελία για λόγους προστασίας της παράταξης της ΝΔ δεν αποκαλύψαμε το όνομά του συγκεκριμένου υποψηφίου προέδρου που διέπραξε τη πρωτοφανή αυτή λαθροχειρία. Όμως ο κύριος αυτός είναι αδιόρθωτος. αμετανόητος ο Κώστας Χατζής , "βομβάρδισε" εκ νέου με μηνύματα τα κινητά των ΟΝΝΕΔιτών, προσκαλώντας τους σε εκδήλωση που διοργανώνει.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς από τη Λάρισα διακήρυξε ότι...

θα πετάξει έξω από τη Νέα Δημοκρατία 
όλα τα βαρίδια που τη βυθίζουν στις δημοσκοπήσεις. Αναμφισβήτητα ο υποψήφιος πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κώστας Χατζής εξελίσσεται σε ένα εκκολαπτόμενο βαρίδι της ΝΔ από τα χειρότερα. Ο Κώστας Χατζής με τα σκάνδαλα που προκύπτουν για το πρόσωπό του καθημερινά, άρχισε να αποτελεί ένα δυσβάστακτο βαρίδι για ένα κόμμα που τώρα φυλλοροεί. Για προσωπικό του συμφέρων επαναλαμβάνει απτόητος παλιά του ατοπήματα που ήδη έχουν δημιουργήσει άσχημο θόρυβο στη κλονιζόμενη Ν.Δ.. Αφού δεν συνετίζεται πρέπει άμεσα κάποιος επιτέλους να αποφασίσει να τον απομακρύνει. Η παράταξη δεν χρειάζεται καινούργια βαρίδια που θα αντικαταστήσουν (απ’ ότι φαίνεται επαξίως) τα παλιά που διώχνει από πάνω της. Κύριοι της Ρηγίλλης μεριμνήστε όσο είναι καιρός. Μην «ποιείτε την νήσσαν…» γιατί ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας έχει ήδη εξαγριωθεί και οι 8οο.οοο συμμαχητές, από κύμα ελπίδας για τη νέα Νέα Δημοκρατία άρχισαν να γίνονται τσουνάμι.Σε πολιτικά πολιτισμένες χώρες, η ενέργεια του συγκεκριμένου υποψηφίου προέδρου της νεολαίας θα είχε ως συνέπεια να πέσουν κεφάλια, να απολυθούν στελέχη με παραδειγματικές δημόσιες αναφορές και ίσως και μία-δυο αγωγές για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Αμέσως. Χθες. Με πολιτικά αυστηρό τρόπο. Κύριοι αξιωματούχοι της Ρηγίλλης πάψτε να κρύβεστε περιμένοντας να κοπάσει ο θόρυβος
Διερωτόμεθα μήπως δεν έχετε αντιληφθεί ότι ο μέσος Νεοδημοκράτης, έπαψε προ πολλού να είναι αφελής και να καταπίνει αδιαμαρτύρητα
 παλαιοκομματικές πρακτικές.
Εκτός όλων των άλλων η παραβίαση προσωπικών δεδομένων συνιστά και ποινικώς κολάσιμη πράξη.
Επιληφθείτε οι ίδιοι του θέματος όσο είναι καιρός, πριν οι ψηφοφόροι που σας εμπιστεύτηκαν τα προσωπικά τους δεδομένα αγριέψουν παραπάνω.
Όσο τέτοια φαινόμενα παραμένουν ανεξέλεγκτα και ατιμώρητα τόσο η παράταξη θα συνεχίσει μα πληγώνεται και επί των ημερών σας. Και βέβαια να συρρικνώνεται και κάτω από 20% που βρίσκεται σήμερα. Βλέποντας τέτοιες καταστάσεις οι νέοι δεν πρόκειται να περάσουν ούτε απέξω από το κατώφλι της Ρηγίλλης.
Με Εκτίμηση,
Γιώργος Σκούραςένας από τους 300.000 κοψωχέρηδες

press-gr