Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Δυναμικό ντεμπούτο Παπαμιμίκου στο Ε.Γ. της ΟΝΝΕΔ


papamimikos2.jpg
Πανηγυρικό ήταν το κλίμα κατά την πρώτη συνεδρίαση του Ε.Γ της ΟΝΝΕΔ, μετά την εκλογή του νέου προέδρου. Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, εν μέσω ευχών και συγχαρητηρίων, κάλεσε τα κορυφαία στελέχη της Οργάνωσης σε συστράτευση εν' όψει των φοιτητικών εκλογών της 19ης Μαΐου, οι οποίες αποτελούν και το πρώτο μεγάλο στοίχημα της προεδρίας του.
Επιπλέον ο νεοεκλεγείς πρόεδρος, ζήτησε από τους τομεάρχες να του παραδώσουν τον απολογισμό του έως τώρα έργου τους, προκειμένου να έχει μια πλήρη εικόνα για τα πεπραγμένα του καθενός. 


Η κίνηση αυτή, καταδεικνύει την πρόθεση του Παπαμιμίκου για την εγκαθίδρυση ενός συστήματος αξιοκρατίας στους κόλπους της γαλάζιας νεολαίας, το οποίο σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του προέδρου, θα αποτελεί βασικό συστατικό της νέας εποχής που ξεκίνησε στις 18 Απριλίου.

Την ίδια ώρα, ο Παπαμιμίκος, συνεχίζει τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα, προκειμένου να μεταδώσει στους ΔΑΠίτες ολόκληρης της χώρας, το μήνυμα της νίκης στις επικείμενες φοιτητικές εκλογές. Στο πλαίσιο αυτό, από σήμερα και μέχρι την Τετάρτη, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ θα συναντηθεί με μέλη της γαλάζιας φοιτητικής παράταξης σε Μακεδονία και Θράκη.