Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Επιστολή Παραίτησης Μελών της ΟΝΝΕΔ από την Κ.Ε.


Έχοντας πάντα ως πολιτικό μας κριτήριο το καλό του τόπου και της κεντροδεξιάς και αντιλαμβανόμενοι την ιδεολογική κακοποίηση που δέχεται τον τελευταίο καιρό από το εσωτερικό της η Νέα Δημοκρατία, πολλές φορές....



...από ανθρώπους που δεν ανήκαν σε αυτή, θα θέλαμε να κάνετε δεκτή την παραίτησή μας από την Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ.
ΟΙ ιδέες που υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από κομματικά όργανα, θεσμούς και διαδικασίες απέχουν πολύ αυτές που υπηρετεί η σημερινή Νέα Δημοκρατία. Η ηγεσία του κόμματος παραβιάζει το καταστατικό, υποκαθιστά τα συλλογικά όργανα και κάνει ότι μπορεί για να συρρικνώσει τη Νέα Δημοκρατία. Το τελευταίο φαίνεται να το επιτυγχάνει αφού η συρρίκνωση είναι πλέον γεγονός.
Το κόμμα για το οποίο αγωνιστήκαμε και μεγαλώσαμε δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βιώνουμε σήμερα.
Η Νέα Δημοκρατία μετά την εκλογή του νέου προέδρου από τη βάση είχε την ευκαιρία να κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα, επιδιώκοντας την σύνθεση απόψεων για να ανταπεξέλθει στις φουρτούνες που έρχονται και στις ευθύνες που καλώς ή κακώς μας καταλογίζει ο ελληνικός λαός. Αντιθέτως μετέτρεψε το ισχυρό σκάφος του παρελθόντος σε ένα καρυδότσουφλο που συνεχώς αλλάζει πορεία και τελικά δεν πηγαίνει πουθενά.
Φίλε πρόεδρε της ΟΝΝΕΔ, η παραίτησή μας δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση μομφή στο πρόσωπό σου αλλά αντιθέτως σου ευχόμαστε συγχαρητήρια για την εκλογή σου και καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα.


Μετά τιμής
Βασίλης Τσιατσιάμης
Νίκος Πατσέλης