Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Το πονηρό σχέδιο κατάργησης της ΟΝΝΕΔ


onned simaia.jpg
Τα χθεσινά επεισόδια στην ΟΝΝΕΔ μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρούνται. Ο Σαμαράς δεν μπορεί να χωνέψει ότι κατάφερε να γίνει ο πρώτος πρόεδρος της Ν.Δ., που δεν έχει «δικό» τον αρχηγό της γαλάζιας νεολαίας. Το ίδιο είχε πάθει και ως πρόεδρος της «Πολιτικής Άνοιξης». Τότε, είχε χάσει την νεολαία από τον Διονύση Σταμενίτη.

Οι παρατρεχάμενοι του Σαμαρά έχουν αρχίσει να κάνουν διάφορες σκέψεις. «Πρέπει να διαλύσουμε την ΟΝΝΕΔ, όπως έκανε με την ΠΑΣΠ ο Παπανδρέου» λένε χαρακτηριστικά. Ο λόγος λοιπόν που αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένταση κατά την διάρκεια της χθεσινής Κεντρικής Επιτροπής, συνδέεται (άμεσα) με τα συγκεκριμένα πονηρά σχέδια.

Επί της ουσίας της θέλουν να κάνουν; Σε κάθε εκδήλωση να δημιουργούν σκηνικό έντασης, που σταδιακά θα νομιμοποιήσει απόφαση του Σαμαρά για την κατάργηση της νεολαίας.
Ωστόσο, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Παραβλέπουν ότι ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, είναι ο πρώτος που έχει εκλεγεί από την βάση της νεολαίας. Κατά συνέπεια, ίσως θα πρέπει να κάνουν δεύτερες σκέψεις...

parapolitika.gr