Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Πρόεδρε μάζεψέ τον... είναι επικίνδυνος!

jpg
Πρόεδρε σε προειδοποιούμε για ακόμη μια φορά! Όλοι εμείς που σε στηρίξαμε και τελικά σε ψηφίσαμε ως το Νέο Πρόεδρο της ΝΔ που θα φέρει και την αλλαγή, δεν δηλώσαμε πως θα ανεχόμαστε και το κάθε κακομαθημένο παιδαρέλι που δυστυχώς εσύ ανέθρεψες πολιτικά στο Υπουργείο Πολιτισμού! Δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν...
Ή τον έχεις ξαμωλύσει επίτηδες για να δημισουργήσει αναστάτωση στην ΟΝΝΕΔ και να βρεις πάτημα ώστε να προχωρήσεις σε τακτικές αλά Γιωργάκη Παπανδρέου, πράγμα που δε θέλουμε ούτε να φανταζόμαστε, γιατί τότε θα τα βρεις σκούρα (η ΟΝΝΕΔ δεν έιναι Νεολαία ΠΑΣΟΚ) ή του έχει σαλέψει εντελώς και δεν μπορεί να τον μαζέψει κανείς!

Πρόεδρε δεν βλέπεις πως το παιδίέχει πρόβλημα; Τόσα χρόνια δεν το είχες καταλάβει; Δεν κατανοείς πως δημιουργεί προβλήματα από το πουθενά και εκθέτει και εσένα και την ΟΝΝΕΔ και το κόμμα; Βέβαια είναι γνωστό πως πλέον τον παίρνουν όλοι στο ψιλό... αλλά κάνε κάτι γιατί στο τέλος βλέπω να επεμβαίνουν οι κύριοι με τα λευκά!

Αγανακτήσαμε πια με το μαμόθρευτο που μας κουβάλησες από το πουθενά και ήθελε να γίνει και Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ! Στείλτον λοιπόν στον αγύριστο να ησυχάσουμε όλοι!