Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Μαλλιά κουβάρια έγιναν στη ΝΟΔΕ Α΄ Πειραιά

http://exeisminima.gr/blog/wp-content/uploads/2009/09/nd.jpgΈχουν ανάψει τα αίματα για τα καλά ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρων ΝΟΔΕ και Τ.Ο. Στον Πειραιά έπεσαν και μερικές ψηλές! Αποτέλεσμα... να κοπεί ένας εκ των βασικών διεκδικητών της Προεδρίας της ΝΟΔΕ. Αξίζει να δείτε ποιος είναι ο λόγος που τον ''έκοψαν''!

Σε μια από τις συγκεντρώσεις στελεχών και υποψηφίων στα γραφεία της ΝΟΔΕ, τα αστεία μεταξύ των εσωκομματικών αντιπάλων κατέληξαν σε διαπληκτισμούς. Παρενέβη η αστυνομία, η οποία οδήγησε στο τμήμα τον υποψήφιο Πρόεδρο ΝΟΔΕ Α΄ Πειραιά Γιάννη Μαστρονικόλα, ο οποίος και κάλεσε το 100, μαζί με στελέχη της ΝΟΔΕ.

Αποτέλεσμα ήταν, να παρέλθει το χρονικό περιθώριο υποβολής υποψηφιότητας από τον Γιάννη Μαστρονικόλα, ο οποίος παρόλα αυτά είχε ενημερώση την Κεντρική Διοίκηση της ΝΔ.

Η προθεσμία έληγε στις 6 μ.μ. Από το τμήμα ''καθάρισαν'' στις 7 μ.μ. Το αποτέλεσμα;;;

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ!

Πληροφορούμαστε πως της Επιτροπής που έβγαλε την παραπάνω απόφαση προέδρευε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Θα θέλαμε να μας το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει! Έχει ιδιαίτερη σημασία και για αυτό το τονίζουμε!



Αλλάξτε μυαλά γιατί χανόμαστε!!! 


Μέσα σε όλα αυτά υπήρξε και μια θετική εξέλιξη... Το 5ευρω έγινε 2ευρω! Πρώτη η ΝΕΑ ΟΝΝΕΔ ξεκίνησε τον αγώνα για τη μη καταβολή του υπερβολικού 5ευρου!