Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Κρίσιμη συνεδρίαση της Κ.Ε της ΟΝΝΕΔ


jpg
Ιδιαίτερης σημασίας είναι η σαββατιάτικη συνεδρίαση της Κ.Ε της ΟΝΝΕΔ, καθώς είναι η πρώτη μετά την εκλογή του Ανδρέα Παπαμιμίκου στην προεδρία της γαλάζιας νεολαίας, ενώ διεξάγεται λίγες μέρες πριν από τις φοιτητικές εκλογές, οι οποίες αποτελούν και το πρώτο μεγάλο στοίχημα του νέου προέδρου.

Παράλληλα, το γεγονός ότι στην Αίθουσα Κήπου της Ρηγίλλης θα είναι παρών ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος αναμένεται να τοποθετηθεί μεταξύ άλλων, και για το θέμα της διαγραφής της Ντόρας Μπακογιάννη, προσδίδει ξεχωριστό πολιτικό ενδιαφέρον στην συνεδρίαση.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Κ.Ε της Οργάνωσης συγκαλείται μετά από πολύ καιρό, καθώς κατά την τελευταία περίοδο της προεδρίας Παπανικολάου, τα όργανα της ΟΝΝΕΔ βρίσκονταν κυριοπλεκτικά σε..."χειμερία νάρκη".
Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, πρόκειται να δώσει το στίγμα της νέας εποχής που ξεκίνησε για την γαλάζια νεολαία μετά τις εκλογές της 18ης Απριλίου -κάτι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον εν' όψει και του συνεδρίου της Οργάνωσης- ενώ θα ζητήσει συστράτευση για μια ακόμη νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Φυσικά η προσοχή όλων, θα εστιαστεί και στην στάση που θα κρατήσει ο μεγάλος "χαμένος" των εκλογών της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Χατζής, καθώς και τα κορυφαία στελέχη που τον στήριξαν στην εσωκομματική διαδικασία. 

parapolitika.gr